Demaneu aquí la cita prèvia per a l'Oficina Ciutadana de la Cultura
 
Atès l’aforament de l’oficina es recomana reservar una cita prèvia per garantir poder ser atesos. Ho podeu fer a través d'aquest formulari. Un cop ens faciliteu les vostres dades us contactarem per informar-vos de quin dia de visita i hora teniu assignats per venir a l'oficina.
 

 

 

Els camps amb un * són obligatoris

 


* Nom i cognoms

Entitat o empresa

* Correu electrònic

* Telèfon de contacte

Aquest camp només admet valors numèrics.

*

Temàtica de la consulta o tràmit

Escolliu una de les temàtiques següents

* Descripció de la consulta o tràmit

* Dia de la setmana preferent

Seleccioneu les que corresponguin

* Franja horària preferent

Seleccioneu les que corresponguin

D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat —legitimada pel vostre consentiment— de gestionar les cites prèvies a l'Oficina Ciutadana de la Cultura.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no se cediran a tercers.

Entre altres, teniu el dret d’accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les vostres dades restaran en actiu fins que en sol·liciteu la baixa.

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en emplenar els camps correu electrònic i telèfon ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per fer comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.