Durant el confinament provocat per la Covid-19, els infants de Barcelona van compartir com estaven, com se sentien i com vivien a través de dibuixos, pintures, vídeos i relats publicats a la web estimatdiari.barcelona

Ara, Barcelona ha volgut compartir aquest record, aquest tresor, a través d’una exposició itinerant que recorrerà la ciutat durant el curs 2020-2021, i que estarà oberta a tots els veïns i veïnes i també a les escoles de tots els barris.

Us convidem a visitar aquesta exposició que vol promoure la reflexió sobre com ens ha condicionat el confinament i què en podem aprendre.

Consisteix en la creació d’un espai obert, que es desplega en forma de panells que creen un petit recorregut per l’espai i el temps. Però és un recorregut inacabat: abans de marxar, l’exposició convida a compartir un pensament, una proposta, un desig... una empremta en la memòria col·lectiva de la nostra ciutat, creada pels nens i nenes que la formen.

 

Activitat gratuïta

 

Inscripció limitada a un o dos grups per escola (màxim dues línies del mateix curs).

 

https://estimatdiari.barcelona/exposicio/


* Ubicació

Escolliu una de les respostes següents

* Nom de l'escola 

* Adreça electrònica 

Verifiqueu el format de la vostra resposta.

* Telèfon de contacte

* Persona de contacte

* Barri de procedència

* Districte de procedència

* Curs escolar

* Edats dels infants

* Número infants per grup a participar de l’activitat

D’acord amb la normativa de protecció de dades, us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat —legitimada pel vostre consentiment— de gestionar la vostra inscripció a la visita guiada de l’exposició itinerant Estimat Diari (tractament 0213_gestió esdeveniments culturals). 

Tret d’obligació legal, les vostres dades no se cediran a tercers.

Entre altres, teniu el dret d’accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les vostres dades restaran en actiu fins a la finalització de l'activitat.

Així mateix, en compliment de la Llei de serveis de la societat de la informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en emplenar el camps adreça electrònica i telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per fer comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.