Consentiment del tractament i actualització de dades de premsa de l’Institut de Cultura de Barcelona

Us sol·licitem que, en cas que consentiu que el Departament de premsa del Gabinet de presidència i premsa de l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona segueixi tractant les vostres dades amb la finalitat esmentada, ens ho confirmeu mitjançant el formulari que trobareu a continuació.

(*) Camp obligatori


* Nom:

* Cognom:

* Nom  del mitjà:

* Tipus de mitjà:

Escolliu una de les respostes següents

* Tasca professional:

Escolliu una de les respostes següents

* Adreça de correu electrònic:

Verifiqueu el format de la vostra resposta.

* Telèfon de contacte

* Adreça del mitjà:

* Sobre quins temes vols rebre informació?

Seleccioneu les que corresponguin

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem i, en tramitar aquest document, consentiu que les vostres dades personals seran tractades pel Departament de premsa del Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat d’enviar-vos notes de premsa, convocatòries d’actes, dossiers, imatges, material audiovisual, etc. així com subministrar-vos informació institucional. Aquesta finalitat està legitimada en base al vostre consentiment com a interessats. Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers.

Teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les vostres dades, així com altres drets sobre les mateixes. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002 de 11 de juliol, us indiquem que en informar el camp correu electrònic o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per la realització de comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.