Enquesta sobre l'ús del Quadern Cultura

Ajuda'ns a millorar el Quadern Cultura realitzant la següent enquesta. Podràs participar en el nostre sorteig mensual d'un d'aquests productes realitzats amb banderoles de les nostres campanyes de comunicació reciclades :

Els guanyadors de cada mes rebran un correu electrònic.

Es obligat respondre les preguntes marcades amb *

Tornar a Quadern Cultura

* Quins equipaments has visitat

Seleccioneu les que corresponguin

* Valora els diferents espais visitats

  1 2 3 4 5
Help1 vol dir que no m'agradat gens, 5 vol dir que m'agrada molt

Quins equipaments afegiries

* Amb qui has anat?

* A quin equipament tornaries?

Seleccioneu les que corresponguin

Dades per concursar

HelpEscriu els dos cognoms de la família ( per exemple Gaudí - Pedrera ), i el correu electrònic on podrem contactar en cas de ser premiat.

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona amb la finalitat –legitimada pel vostre consentiment– de gestionar el sorteig dels premis corresponents entre els participants de l'enquesta.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Entre altres, teniu els drets a accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les vostres dades restaran en actiu fins a la realitzacio del sorteig.

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en emplenar el camp adreça electrònica ens autoritzeu a emprar aquest mitjà per realitzar comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.