Participació a tothom balla 2019

30 de març de 2019 a les 12 h. a Badalona, Barcelona, Cornellà, Esplugues, El Prat, L'Hospitalet, Sta.Coloma, Sant Cugat i Viladecans

Si et vols apuntar en grup, no cal omplir el formulari per cada participant, digue'ns al camp "Observacions" amb quantes persones penses venir.

 

Per qualsevol consulta, pots escriure'ns a tothomballa@gmail.com


* Nom i cognoms 

* E-mail 

Verifiqueu el format de la vostra resposta.

* Telèfon

* Edat

Aquest camp només admet valors numèrics.

* Ciutat

* Vull participar a:

Seleccioneu les que corresponguin
Help(els llocs de les ballades s’anunciaran més endavant)

Observacions

Help(Si veniu en grup, indica’ns el nombre total de persones i les edats aproximades)                                                                                                                                                           

Declaro que he llegit aquestes condicions i que les accepto.

Help

D’acord amb la normativa de protecció de dades us informem que les vostres dades personals seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona (dins el fitxer 031-Contactes i Mailing de l’Institut de Cultura) amb la finalitat –legitimada pel vostre consentiment– de gestionar les inscripcions a l'activitat dins de dansa Quinzena Metropolitana.

Tret d’obligació legal, les vostres dades no seran cedides a tercers. Entre altres, teniu els drets a accedir a les vostres dades, rectificar-les i suprimir-les. Podeu consultar informació addicional sobre aquest tractament i sobre la protecció de dades a www.bcn.cat/ajuntament/protecciodades.

Les vostres dades restaran en actiu fins a la finalització de l'activitat.

Així mateix, en compliment de la Llei de Serveis de la Societat de la Informació 34/2002, d’11 de juliol, us indiquem que en emplenar el camp adreça electrònica o telèfon mòbil ens autoritzeu a emprar aquests mitjans per realitzar comunicacions directament relacionades amb la finalitat indicada.